Παρασκευή 27 Μαΐου 2016
Φωτο: www.antenna.gr

Βέβαια ο κ. Γαληνός απουσίαζε από το δήμο άλλη μία φορά, όπως το κάνει τον τελευταίο χρόνο για να δει το έργο του…
Το τέλος της πόλης από κάθε άποψη… έφτασε!!
Αντί για τουρισμό, έχουμε διαδήλωση μεταναστών, μέρα μεσημέρι στην πόλη με αιτήματα (σεβαστά!) κάθε είδους… Αυτή είναι η πολιτική του ‘’κύριου πρέσβη του μεταναστευτικού!!’’ Και αφού πλέον καταλάβαμε που οδηγείτε η κατάσταση τους επόμενους μήνες, οφείλουμε σοβαρά και αίσθημα ευθύνης, πρώτοι να κάνουμε ανοιχτά πρόταση στον κ. Γαληνό με παρρησία και θάρρος!
Όπως κ. δήμαρχε ορθώσατε το ανάστημά σας στη βο(υ)λή των Ελλήνων και δεν ψηφίσατε το μνημόνιο (για τους δικούς σας λόγους…) και το είχατε μετά ως σημείο αναφοράς στην πολιτική σας πορεία, οφείλετε αυτή την στιγμή να κάνετε άλλη μια ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΡΑΞΗ!!
ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!
Σεβαστή η προσπάθειά σας, δυστυχώς όμως είχε οικτρά αποτελέσματα!! Η παραίτησή σας θα είναι πολιτική πράξη και σας το αναφέρουμε με θάρρος!! Σε λίγο θα γίνουμε (που ήδη κατηφορίζουμε και χαμπάρι δεν έχετε πάρει!!) κοινωνία πολύ δύσκολων καταστάσεων από την αποτυχημένη πολιτική σας πορεία!!
Ο ‘’ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ’’ έχει αδιέξοδο για την αντικατάστασή σας και βεβαίως πρέπει να γνωρίζετε ότι στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν υπάρχουν αδιέξοδα… Χρειάζεται άμεσα αλλαγή πλεύσης στο δήμο μας…
Έτσι για τα υπόλοιπα χρόνια θα μπορείτε με αξιοπρέπεια να περπατάτε στην προκυμαία, γιατί αν ακούτε τους κόλακες που είναι δίπλα σας, λέγοντάς σας ότι ‘’όλα είναι τέλεια’’, πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε τον ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ!!
Και κλείνω λέγοντας, ότι για την όποια πολιτική ιστορία έχετε στα κοινά από το 1990, ακούστε μας καλά τώρα, γιατί τα δύσκολα έρχονται και θα έρθει η ημέρα που κάνοντας τον απολογισμό μόνος σου, θα καταλάβεις ‘’αυτό το κείμενο και την ΑΞΙΑ ΤΟΥ!!!’’




Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!





                                                                  ''ο άρχοντας''

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ